Uuden idean lisääminen

Uusi idea voidaan lisätä lomakkeen kautta, joka löytyy kohdasta Selaa ideoita -> Lisää uusi idea. Idealle syötetään idean otsikko ja idean sisältö. Jokainen lisätty idea tarkastetaan ennen julkaisua. Idean voi jättää anonyymisti tai rekisteröityneenä käyttäjänä.

 

Ideasta tykkääminen

Jokaista julkaistua ideaa voidaan tykätä idean omalta sivulta. Tykkäyksellä äänestät ideaa omalla äänelläsi. Tykkäyksen voi tehdä vain kerran/päätelaite.

 

Idean kommentointi

Idean sisältö syntyy keskustelusta, joka on liitetty idean omalle sivulle. Ideaa voidaan kommentoida anonyymisti tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat halutessaan seurata idean kommentointia lisäämällä idean seurantaan ja näin saada sähköpostiviestin uusista kommenteista seurattavassa ideassa.

 

Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä innopankin käyttäjäksi sivun yläkulmasta löytyvästä "Luo tunnus" linkistä. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Syötä myös nimimerkki, joka näkyy keskustelussa. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat varmistusviestin sähköpostiisi. Tämän avulla tarkastamme, että sähköpostisi on toimiva. Sähköpostiviestin mukana lähetetään linkki, jonka kautta voit vahvistaa rekisteröintisi.

 

Toiminnot rekisteröityneenä käyttäjänä

Kirjaudu sisään luoduilla tunnuksilla sivun yläkulmasta löytyvästä "Kirjaudu sisään" linkistä. Kirjautumisen jälkeen avautuu oma sivu, jossa voit muuttaa tilisi asetuksia ja voit hallita omia ideoita ja kommentteja.

ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
ikoni